PËRMBAJTJA

Otto është një inatçi që ka hequr dorë nga jeta pas humbjes së gruas së tij dhe dëshiron t’i japë fund të gjithave. Kur një familje e re lëviz aty pranë, ai takon Marisol, duke çuar në një miqësi që do ta kthejë botën e tij.

Video & Photo

1 videos