Lokacioni

Adhuruesit e filmit tani do të kenë një destinacion të vërtetë të ndjekin filmat më të ri premierë në kohë rekorde, në teknologjinë e fundit digjitale 3D, si dhe teknologjinë më të re të zërit ‘Dolby Surround 5.1

NA SHKRUANI